Hej 2024!

Nu är det nya året här och planerna för 2024 rullar på! Här kommer en liten summering av hur tankegångarna går:

Det kommer självfallet bli mer av samma innehåll i podden som tidigare, dvs. ”vanliga” Wrestlingradion, med en viktig skillnad; avsnitten kommer att komma en gång i månaden istället för en gång varannan vecka som först var tanken när podden startade i september. Planen är att släppa detta månatliga avsnitt den femtonde i varje månad med start nu i januari. Som tidigare sagt så är sker denna förändring för att skapa mer arbetsro och ”luft” i schemat.

Men ”vanliga” Wrestlingradion är inte det enda som kommer att dyka upp på podcastfeeden! Tvärtom! Här vankas det nämligen ett experiment med ”poddar i podden” (yes, plural). Exakt vilka dessa ”podda ri podden” är kommer att annonseras vid ett senare tillfälle, men en av dem kommer att släppas vid varje månadsskifte, dvs. en gång i månaden och alltså lika ofta som Wrestlingradions vanliga avsnitt. En annan ”podd i podden” kommer att komma ”när andan faller på”, som det heter. Den kommer alltså inte att ha ett fast releaseschema som de övriga, åtminstone inte inledningsvis.

Vi får se hur väl dessa experiment faller ut och din feedback kring dessa är såklart viktig i sammanhanget. Dina åsikter tages därför tacksamt emot – positiva som negativa – när det gäller dessa ”poddar i podden”, deras ämnen och hur du tycker att de fungerar.

Wrestlingradion går in i 2024 med massor av élan, energi, längtan, och ett stort, brett leende! Nu kör vi!

Hoppas vi hörs!