Tack för 2023!

Det lackar mot jul och i och med det så är snart 2023 slut. 2024 står för dörren.

Först och främst: Wrestlingradion vill tacka dig som lyssnat på podden sedan den lanserades i september! Och ett litet extra tack till dig som på ett eller annat sätt hört av dig och kommenterat avsnitten! Podcasten görs i huvudsak för att den är rolig att göra, men att du finns där ute och faktiskt lyssnar på den är grädden på moset! Så tack för det!

Wrestlingradion är tillbaka efter nyår och då med ett aningen justerat releaseschema. Istället för, som planen var från början, att släppa ett avsnitt varannan vecka så är planen framledes att släppa ett avsnitt i månaden istället. En av anledningarna till detta är för att skapa lite arbetsro och ej behöva göra avkall på någon form av kvalitét.

En annan anledning är att det finns lösa planer på att lansera spin-offs under 2024, vilket det nya releaseschemat också skall kunna ge utrymme för. Mer information om detta längre fram när det finns någon information att ge. Så frukta ej, det nya schemat behöver alltså inte betyda mindre Wrestlingradion i din poddspelare för det!

Nu tar vi lite ledigt och laddar batterierna. Ha en god jul och ett gott nytt år så hörs vi 2024!