Tack för ert stöd!

Jag trodde aldrig att jag skulle skriva den här texten. Jag trodde aldrig att jag skulle ha en anledning till det. Men glädjande nog har jag det.

”Kul show!”

”Lovande start”

”Som lyssnare känner jag att du talar till mig!”

”Jag gillar din entusiasm!”

Reaktionerna från er lyssnare har inte låtit vänta på sig. Efter bara ett avsnitt av Wrestlingradion var det flera av er som hörde av sig på olika sätt och kom med glada tillrop. Sådant är alltid roligt att få men i de här fallen är det så mycket mer än så! Jag har blivit både glad, rörd, överraskad och överväldigad av era kommentarer. Jag är överväldigad för att det är så många av er som tagit er tid att skriva till mig och berätta att ni gillat det ni hört. Jag är glad för att något som jag brinner för och tycker är roligt att göra faktiskt kan ha ett värde och vara till glädje för någon annan. Jag är rörd för att det ni skrivit är så himla fint!

Bortsett från att det är roligt att hålla på med detta så tycker jag också att det jag gör i slutändan faktiskt blir bra. Konstigt vore annars, för om jag inte tyckte att det blev bra så skulle jag inte ha mage att publicera det jag spelar in. Samtidigt vet man aldrig vad andra skall tycka. Det är i det här avseendet jag blivit överraskad; era positiva reaktioner har inte bara bekräftat det jag själv känner om slutprodukten, de överstiger detta på ett sätt som jag aldrig hade kunnat föreställa mig! Ni tycker inte bara att det blir bra, ni tycker att det blir bra!

”Du är en bra berättare!”

”Jättebra avsnitt!”

”Underbart!”

”Du tar dina lyssnare på allvar!”

Visst är det så att ett intresse och en vilja kan ta en långt, men till syvende och sist är det faktiskt så att vetskapen om att det finns en uppskattning för det man gör ger mer energi och lust till att fortsätta. De senaste veckorna har jag fyllts på i överflöd av just detta från er och jag är fullt och fast övertygad om att det också kommer att märkas i kommande avsnitt av Wrestlingradion; all er positiva energi kommer följa med hela vägen in i studion!

Jag kan inte nog tacka er för era snälla ord, era glada tillrop och alla tummar upp! Det betyder mer än ni anar och jag hoppas att jag kan fortsätta producera något som även framledes förtjänar ert stöd. Följ gärna Wrestlingradion på både Facebook och Instagram och fortsätt gärna att gilla, kommentera och rekommendera podcasten – men det absolut viktigaste och bästa stödet är att vilja fortsätta lyssna!

”Aldrig hade jag väl trott att skulle tillbringa en tidig morgon […] med att lyssna på en podcast där en programledare berättar om 30 år gamla wrestlingmatcher på ett sådant sätt att jag blev förbannad när uppkopplingen började hacka och det blev paus i uppspelning. Men så var det.”

Tack! Verkligen tack!